Vi pratar om bokbranschtidningen som är till salu, ett dyrt uppköp, en författares missnöje och en omöjlig debattartikelAvsnitt 86:

Svensk Bokhandel har bjudits ut på marknaden av sina ägare men det finns inga potentiella köpare. Journalisten försöker sig på ett brandtal och talar i egen sak medan förläggaren funderar över en överraskande storaffär.

En missnöjd ljudboksförfattare ser mörkt på framtiden och förläggaren försöker bena upp situationen.

Författarföreningen hade nyligen en debattartikel i DN. Vi försöker hitta en röd tråd, ett underbyggt argument och idéer till möjliga lösningar men hittar inte ens ingångar till att få igång ett fungerande samtal.

 

Innehåll:

00 25 – SvB till salu

11 13 – Gyldendal köper WAPI

15 46 – Är ljudboksmarknaden långvarigt hållbar?

27 47 – Författarföreningens svårighet att debattera