Vi synar Adlibris framgångar 2020, funderar runt en ständigt växande ljusbokslyssning, läser en ovanlig amerikansk rapport och berättar om Stockholms (kommande) bokdagar. Och just det, så hånar vi ett namnbyteAvsnitt 90:

2020 går till historien som ett unikt år för Adlibris både vad gäller försäljning men också för en överraskande grupp nya kunder. Och så ser vi hur Amazon mer eller mindre struntar i böcker på den svenska marknaden just nu plus lite annat småplock.

Journalisten dyker ner i en amerikansk rapport om bokbranschen efter Covidpandemin och hittar ett par intressanta uppslag.

Och så lyfter vi fram, vad vi tror blir, ett av 2021 års roligaste uppslag i den svenska bokbranschen.

 

Innehåll:

00 32 – Adlibris 2020

04 15 – Lite småplock

07 47 – En till synes gränslös marknad

10 12 – Ett typiskt konsultnamn

11 33 – En amerikansk rapport

21 37 – Stockholms bokdagar