Vi följer upp vårt resonemang om kvinnligt och manligt läsande och har en längre intervju med Bonnier Books vd om Bonniers internationella utmaningar.Avsnitt 128:

Vi plockar upp ett par lyssnarreaktioner på vårt samtal om manligt och kvinnligt läsande och aktar oss för att komma med absoluta svar.

 

I ett längre samtal med Håkan Rudels, Bonnier Books vd, luftar vi den internationella marknaden sedd med svenska ögon. Vi pratar Norge på ett sätt som ni inte hört tidigare och samtalet gör det uppenbart att Bonniers har bytt strategi och tagit på sig en mer aktiv, och rebellisk, roll i Norge. Det är ett samtal där inte minst det outsagda har en tyngd och ett löfte om kommande utmaningar på den norska marknaden.

Bonnier Books arbetar på flera stora marknader i Europa, marknader som i grunden kräver olika strategier och fokus. Och ibland ges olika svar på samma frågor. Håkan Rudels går igenom dem land för land och ger oss på vägen en del intressant information för den svenska marknaden och han hinner också med att, helt i förbifarten, att ge Förlagspodden en ordentlig känga.

 

 

Innehåll:

00 33 – En evig fråga med tusen svar

05 34 – En europeisk temperaturmätare