Avsnitt 205. Vi funderar över hur ljudboksmarknaden egentligen ser ut – vilka fakta som kan hyfsa debatten, summerar delar av Frankfurts Bokmässa och ger utrymme åt en unik röst i den moderna bokbranschens historia – Per Gedin.Avsnitt 205. Ständigt dessa ljudböcker. Vi har berört frågan många gånger tidigare. Ändå väljer vi, på förekommen anledning, att ta upp den igen. Men den här gången från ett annat perspektiv. Kan vi tillföra fakta som hyfsar debatten? Vi gör ett försök.

Frankfurts Bokmässa 2023 blev en, på samma gång, stökig tillställning och en framgångsrik återkomst för världens viktigaste bokmässa. Vi ger er fragment av helheten men något att fundera över.

De flesta av våra lyssnare har aldrig mött Per Gedin. I bästa fall har ni läst en debattartikel och hört detaljer om hans livsgärning. Så spetsa öronen och samlas kring lägerelden för han har en mer än intressant historia att berätta. Här i samtal med Kristoffer Lind.

 

00 26       Det här med ljudböcker, hur fungerar det egentligen?

11 48       Frankfurts Bokmässa, mitt i världen

20 44       Per Gedin – ett liv i böckernas värld