Avsnitt 214. Så här i början av 2024 spånar vi om det kommande året, blir överraskade över hur olika svenska förlag hanterar ett författarmanus och ger er ett stycke förlagshistoria i ett samtal med Ann-Marie Skarp.Avsnitt 214. Vad händer 2024? Förläggaren har en handfull spaningar.

Författaren Tony Fischier skrev om sina erfarenheter av att bli refuserad i en tråd på Facebook. En tråd som gav inblick i en oväntat amatörmässig och absurd hantering från flera svenska förlag. Förläggaren lägger till sitt perspektiv vilket synliggör en del oväntade strukturer.

Förläggaren möter Ann-Marie Skarp i ett samtal om hennes nästan femtio år i förlagsbranschen.

 

00 27       Det här händer kanske 2024

11 02       Välkommen till ett upplysande refuseringslotteri

19 16       Samtal med Ann-Marie Skarp, Piratförlaget